Wie ben ik?
sized zelfportret-Even-voorstelleMijn naam is Fred Vester. Fotograferen is vanaf mijn 15e jaar al mijn hobby geweest, maar de laatste zes jaar ben ik daar zeer actief in geworden. Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als hobbyfotograaf heb ik een brede interesse maar ik heb mij vooral gespecialiseerd in moderne architectuur, product en portret fotografie.

Analoog of Digitaal?
Ik werk uitsluitend digitaal. De camera die ik gebruik is een Canon 60D met diverse lenzen die uitermate geschikt zijn voor de foto's die aan mijn wensen moeten voldoen.

Opdrachten?
In principe fotografeer op afspraak en doe ook bruidsreportages, portret- en modelfotografie, op locatie of in mijn portretstudio.

De foto's.
De foto's op de site zijn eigendom van www.fredvester.nl en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden. Foto's op deze site zijn met toestemming van de opdrachtgever geplaatst, of met toestemming van het model.

Het beleid.
Een ontevreden klant is een verloren klant. Dat klinkt heel clichématig, maar helaas is het waar. Daarom zal ik mijn uiterste best doen om precies te realiseren wat u van mij vraagt.

Vooraf maken we een overzicht van uw wensen en kijken we of we daaraan kunnen voldoen. Na het bestuderen van de opdracht krijgt u van ons een prijsopgave. Indien alle partijen zich daarin kunnen vinden, gaan wij voor u aan het werk.

Omdat ik uitsluitend digitaal werk, zou u de indruk kunnen krijgen dat alles een stuk sneller klaar is dan vroeger.
Helaas is dat ook nog steeds niet het geval. Ik wil namelijk hoge kwaliteit leveren en dat kost gewoon tijd, zelfs in het digitale tijdperk.

Tenzij anders overeengekomen, blijven de foto's die wij maken voor u ons eigendom. Hier kan vanaf geweken worden indien u het wenst, maar dan staat dit bij de prijsopgave vermeld.

Nog 1 regel op de valreep:
De fotograaf regisseert, maar het model bepaalt wat er wel en niet gebeurt.

Een bijzondere foto van mijn hand bij u aan de muur:
Mijn foto's zijn te koop in diverse formaten.

Contact info

home-icon

Carrouselweg 88
7335 PP APELDOORN

iPhone-icon

06 - 2455 1097  

 emails-Folder-icon 

fred.vester@kpnmail.nl

facebook

Facebook

   
 

 

 

Product foto's voor je site

sized IMG 3020 bewerkt-1

Foto's nodig
voor je website?

Neem gerust
contact met
mij op!

sized Soep met ingredienten bewerkt-2


Deze foto's en meerdere zijn gemaakt in

opdracht van Geurt Janssen Catering

Copyright © 2017

Rodink.com Webdesign

Mijn werk aan de muur


livingroom snelle jongen

 

 

 Mijn werk aan jouw muur

in diverse maten en materialen

als Canvas, Aluminium, Xposer

en vele andere mogelijk heden.